Een boeren bord met een vijg erop.

Nieuw: 'Op het Menu'

Gepost:
9.14.2021
Locatie:
Heading
Door:
SFYN NL

In het najaar van 2021 starten we onze nieuwe programmareeks 'Op het Menu'. De reeks bestaat uit losse dagen en tijdens elke 'Op het Menu' dag duiken we in een ander thema. Van vleesvervangers tot voedseleducatie en van de macht van de supermarkt tot het bankwezen. Door middel van colleges, excursies en workshops verdiepen we ons samen in de thema’s en gaan we in gesprek met elkaar. Wat staat er de komende tijd op het menu? Check het in onze agenda!

De 'Op het Menu' dagen zijn geïnspireerd op het concept van de themadagen die onderdeel zijn van de SFYN Academie. In tegenstelling tot deze themadagen zijn alle 'Op het Menu' dagen toegankelijk voor iedereen (18-35 jaar) en niet enkel voor een vaste groep deelnemers. 

Heb jij ideeën voor een 'Op het Menu' dag? Laten we er samen één organiseren! Elke programmadag wordt georganiseerd in samenwerking met een vrijwilliger uit ons netwerk. Geef je interesse via dit formulier aan ons door.

Download PDF

Aug 23, 2021 1:37 PM